Här har vi samlat viktig information till dig som skall välja gymnasieskola. Här hittar du information om vår skola, våra utbildningar samt öppet hus. Denna sida uppdateras regelbundet så det kan vara bra att kika in här då och då för att ta del av aktuell information.

Öppet hus

Pga rådande restriktioner har vi fattat beslut om att ställa in höstens öppna hus. Vi är givetvis oerhört ledsna för detta, men känner att vi inte på ansvarsfullt sätt kan ta emot besökare i nuläget. Vi avvaktar, men håller tummarna för att kunna bjuda in till fysiska öppna hus i början av vårterminen.

Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut och vi hoppas att vi får möjlighet träffas under våren.

Dock erbjuder vi en digital variant till öppet hus. Följ länken nedan och häng med när vi guidar dig runt i vår verksamhet.

Öppet hus – digitalt

Informationsfilmer

Vi har producerat ett antal informationsfilmer om vår skola. Det finns filmer om alla våra utbildningar, om hur skolan drivs, hur det är att vara elev på skolan etc. Titta gärna igenom dessa.

 

Besök vår Youtube-kanal

Frågor och svar

Vi har samlat vanliga frågor och svar på en separat sida här på vår webbplats. Om du inte hittar svaret på din fråga i det materialet, så är du givetvis välkommen att höra av dig till oss. Enklast gör du det via mejl till: info@isgy.se

 

Till FAQ-sidan