Här har vi samlat viktig information till dig som skall välja gymnasieskola. Här hittar du information om vår skola, våra utbildningar samt öppet hus. Denna sida uppdateras regelbundet så det kan vara bra att kika in här då och då för att ta del av aktuell information.

Öppet hus

Höstterminen 2023
Lördag 2 december, kl 12-15
Onsdag 6 december, kl 16.30-18

Vårterminen 2024
Lördag 20 januari, kl 12-15
Onsdag 24 januari, kl 16.30-18

Välkommen!

Vi erbjuder även en digital variant till öppet hus. Följ länken nedan och häng med när vi guidar dig runt i vår verksamhet.

Öppet hus – digitalt

Informationsfilmer

Vi har producerat ett antal informationsfilmer om vår skola. Det finns filmer om alla våra utbildningar, om hur skolan drivs, hur det är att vara elev på skolan etc. Titta gärna igenom dessa.

 

Besök vår Youtube-kanal

Frågor och svar

Vi har samlat vanliga frågor och svar på en separat sida här på vår webbplats. Om du inte hittar svaret på din fråga i det materialet, så är du givetvis välkommen att höra av dig till oss. Enklast gör du det via mejl till: info@isgy.se

 

Till FAQ-sidan

Skuggningsdag

Du som går i åk9 och är nyfiken på vår skola kan komma hit och ”skugga” en elev en vanlig skoldag. Ett par gånger per läsår genomför vi dessa dagar då elever i nian kommer på besök och får följa vår verksamhet när den är som vanligt. Oftast brukar det handla om en halvdag då vi startar med en samling med alla besökande elever och några ur personalen på skolan. Där går vi igenom dagens program. Därefter besöker elever (i mindre grupper) olika lektioner i huset. Dagen avslutas med återsamling där vi svara på eventuella frågor. Vi bjuder på fika! Anmäl ditt intresse via knappen här nedan så återkommer vi till dig med information om datum och tid när det börjar närma sig skuggningsdag. Välkommen!

Anmälan till skuggningsdag