Här har vi samlat viktig information till dig som skall välja gymnasieskola. Här hittar du information om vår skola, våra utbildningar samt öppet hus. Denna sida uppdateras regelbundet så det kan vara bra att kika in här då och då för att ta del av aktuell information.

Öppet hus

På grund av rådande pandemi med tillhörande restriktioner krävs i höst att besökare till öppet hus anmäler detta på förhand. Här nedan finns länk för att boka tid för visning av skolan. Vi tar endast emot 50 personer/tillfälle och trycket brukar vara hårt så boka in ditt besök snarast för att vara säker på att du får en plats.

Besöket är främst till för intresserade elever, men varje elev har möjlighet att ta med sig en (1) vårdnadshavare vid besöket. För att vi inte skall bli för många i huset är det därför viktigt att du i din bokning anger rätt antal människor som kommer.

Vid behov kan vi komma att lägga in fler tider och tillfällen. Besök vår webbplats för aktuell information. Sidan uppdateras regelbundet.

Boka tid för besök

Informationsfilmer

Vi har producerat ett antal informationsfilmer om vår skola. Det finns filmer om alla våra utbildningar, om hur skolan drivs, hur det är att vara elev på skolan etc. Titta gärna igenom dessa.

 

Besök vår Youtube-kanal

Frågor och svar

Vi har samlat vanliga frågor och svar på en separat sida här på vår webbplats. Om du inte hittar svaret på din fråga i det materialet, så är du givetvis välkommen att höra av dig till oss. Enklast gör du det via mejl till: info@isgy.se

 

Till FAQ-sidan